PARMsupport

Voor wie

Voor organisaties en ondernemers die meer zichtbaarheid willen, zichzelf en hun onderscheidend vermogen in beeld willen brengen.

Samenwerking

Bij voorkeur werk ik voor organisaties en projecten waar ik affiniteit mee heb, bijvoorbeeld op het gebied van Mens & Maatschappij, Gezondheid, Yoga, Vrouwelijke kracht, (Business) Spiritualiteit en Duurzaamheid. Of voor organisaties buiten deze branches, maar waarbij het project gericht is op mensen. Waarom ik dit belangrijk vind? Affiniteit brengt verbinding. En als je allebei doet wat je leuk vindt, werk je samen ook met plezier!

De support kan variëren van een paar uur tot het realiseren van een volledig project of bestaan uit continue samenwerking. Al naar gelang wat bij jou(w organisatie) past.

Contact

Voor alles wat ik doe geldt dat ik ‘de mens als persoon’ (niet als ‘klant’, ‘leverancier’of ‘collega’) centraal stel en dat ik onderlinge samenwerking als kracht ervaar waardoor dingen tot stand komen. PARM staat voor Persoonlijk Aandacht rondom Mensen. Wil je weten wat ik voor jouw organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met mij op.

PARMsupport
PARMsupport
Wil je ook meer zichtbaarheid? Meld je dan aan
om de GRATIS CHECKLIST te ontvangen