PARMsupport

Visie & Missie

Ik wil in verbinding leven en werken. Mijn visie is dat alles draait om verbinding. Verbinding met jezelf, met elkaar en verbinding met de wereld waarin we leven. Om dit tot stand te brengen, dienen we wel te laten zien wat we doen en vooral wie we zijn. 

Missie

Het is mijn missie om jou als organisatie en ondernemer zichtbaar(der) te maken op een manier die bij jou past. Waarbij je jezelf als ondernemer ook in beeld brengt. Maak iets persoonlijks van jezelf zichtbaar. Wie ben je als persoon, waar sta je voor, jouw onderscheidend vermogen, je bezieling voor jouw bedrijf… Vertel je verhaal en maak dit zichtbaar! Dit leidt tot verbinding met je klanten en de mensen om je heen.

Daarbij zie ik het als mijn taak om groen ondernemen te stimuleren door dit zelf te doen en anderen hierin te inspireren. Zo ben ik in verbinding met de wereld waarin ik leef en me bewust van wat in deze wereld achterlaat…

PARMsupport
PARMsupport
Wil je ook meer zichtbaarheid? Meld je dan aan
om de GRATIS CHECKLIST te ontvangen