PARMsupport

Over mij

Marjon Parmentier – Vissen 1974

Profielfoto

Als zelfstandig ondernemer werk ik met veel plezier aan de zichtbaarheid van organisaties en ondernemers. Dat is wat ik met PARMsupport doe, maar wie bén ik dan? Ik wil in verbinding leven en werken! In verbinding met mezelf, de natuur en de mensen om mij heen.

Mijn passie

Ik heb een passie voor mensen, communicatie en zeker voor zelfstandig ondernemers en hun persoonlijke verhaal! Ik houd van beweging en dat uit zich voornamelijk in yoga, sport en dansen. Van een wandeling in de natuur of een goed boek kan ik ook erg genieten. Graag ga ik lekker met mijn gezin op pad of met vrienden eten en praten we de hele avond over het leven. ’s Zomers doen we dit vaak bij ons strandhuisje aan zee. Met mijn voeten in het zand kijkend naar de zee voel ik me één!

Balans

Ik leef en werk vanuit mijn innerlijke kracht en laat me leiden door het leven en de mensen en dingen die op mijn pad komen. Ik zoek zoveel mogelijk balans in alles. Beweging versus rust, werk versus privé etc. Spiritualiteit met beide voeten op de grond is voor mij een leidraad. Sinds 2013 volg ik de Raja Yoga opleiding, in 2015 heb ik de Wim Hof Methode (IceMan) geleerd en inmiddels ben ik gecertificeerd Yin Yoga Teacher (RSY-200). Deze ‘yoga lifestyle’ sluit helemaal aan bij wie ik ben, hoe ik in het leven sta en werk.

Footprint

In mijn leven en werk hoop ik iets te kunnen bijdragen aan de bewustwording van onze footprint die we achterlaten door alles wat we doen en ondernemen in ons leven. Vanuit PARMsupport probeer ik zo groen mogelijk te werken (ecologische voetafdruk) en anderen te stimuleren hetzelfde te doen. Ik denk echt dat dit mogelijk is en dat het een ‘mind set’ is.

View Marjon Parmentier's profile on LinkedIn

Foto’s © EEF Photography

PARMsupport
PARMsupport
Wil je ook meer zichtbaarheid? Meld je dan aan
om de GRATIS CHECKLIST te ontvangen