PARMsupport

Blog – Ondergesneeuwd? Tijd voor sneeuwruimen!

Geplaatst op: 7 december, 2012
Aantal keer bekeken:

Toen ik vanmorgen op de fiets naar Tara’s school reed en ik me in het begin goed moest concentreren op de weg zodat ik niet zou wegglijden, kreeg ik opeens een inzicht. Geïnspireerd door de natuur, daar houd ik van! 

Voor het eerst weer op de fiets door de sneeuw was even wennen en ik was zo gefocused op de weg, het fietspad, dat ik het niet meteen door had. Halverwege zag ik dat wat ik aanzag voor het fietspad, eigenlijk de helft was. Door de witte strepen die nu niet in het midden zaten door de hoeveelheid sneeuw, merkte ik dat wat ik als ‘pad’ aanzag niet het geheel was. En toen dacht ik zo werkt het dus. Als je dingen niet opruimt, zie je ook niet alles. Dan zijn er delen van jou(w pad) dus gewoon niet zichtbaar.

Zie jij alles?

Ik vertaalde dat automatisch naar werk en privé. Als je in je leven jouw eigen ‘rommel’ (bijvoorbeeld dingen die je in het verleden hebt meegmaakt) niet opruimt, verwerkt, schoonmaakt of hoe je het wilt noemen, dan zie je dus niet alles. Je ziet niet wat achter of onder bepaalde emoties of gedrag schuil gaat. Als je bepaalde zaken in je leven niet verwerkt, kun je ondergesneeuwd raken en onder jouw ‘zijn’ kunnen hele andere dingen zitten. Misschien wel een enorm potentieel!

Zelfontwikkeling

Voor mij was 2012 een enórm werkjaar qua zelfontwikkeling! Een jaar waarin ik ontzettend veel heb opgeschoond. Dingen uit het verleden met de daarbij behorende emoties en gedrag ben ik (weer) volledig aangegaan. Eigenlijk kwam het eind vorig jaar op mijn pad. Met behulp van mediumsessies, pendelsessies, therapeuten, regressie, healings, Reconnection opleiding, massage, yoga, schrijven, meditaties en andere ben ik er weer volledig ingedoken! Ik dacht dat ik alles al doorgewerkt had, maar blijkbaar kan het altijd nóg meer ‘;-) Fijn dat ik mezelf steeds meer zie en nog meer word wie ik ben.

Sneeuwruimen

In mijn werk kies ik die projecten en bedrijven, ondernemers, uit die bij mij passen. Dat ik affiniteit heb met wat ze doen en wie ze zijn. Die verbinding is waar het voor mij om draait. En meestal trek ik dat automatisch aan. Gewoon door oprechte interesse die ik voor bepaalde ondernemers en bedrijven heb. Dit jaar heb ik er twee keer voor gekozen een opdracht niet aan te nemen en dat voelde als een leerproces. Want ook qua ondernemen wil ik niet ondergesneeuwd raken. Dit voorkom ik door continu te kijken of ik dat doe wat werkelijk bij mij past. Zo houd ik ook de verbinding met mezelf. Ook als ik tijdelijk geen project heb, reflecteer ik over hoe alles gaat en wat ik geleerd heb, of ik het juiste pad nog bewandel. Sneeuwruimen. Zo blijf ik in mijn werk en privé gefocused en blijft voor mezelf zichtbaar wat ik wil en waar ik voor sta.

Hoe raak jij niet ondergesneeuwd?

© 2012 PARMsupport

Laat een reactie achter:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PARMsupport
PARMsupport
Wil je ook meer zichtbaarheid? Meld je dan aan
om de GRATIS CHECKLIST te ontvangen