PARMsupport

New beginnings

Geplaatst op: 27 oktober, 2017
Aantal keer bekeken:

Wie mij een beetje kent, weet dat ik me zoveel mogelijk door het leven laat leiden, door mensen en dingen die op mijn pad komen. Zo is het gegaan met studies, relaties, werk, yoga, met alles eigenlijk. Toen ik in 2011 als ZZP-er in de communicatie begon, had ik mezelf voorgenomen vooral dingen te doen die ik leuk vind. En zo kwamen er projecten en organisaties op mijn pad waar mijn hart sneller van ging kloppen. Heerlijk gevoel! Mijn allereerste grote opdracht was voor Villa Pinedo, stichting door en voor kinderen met gescheiden ouders. Wat een mooie en leerzame tijd!

Yoga was al jaren een leidraad in mijn leven (zowel de practise als de filosofie) en toen ik communicatie en yoga kon combineren in 1 functie maakte mijn hart echt een sprongetje. Met veel plezier vervulde ik de functie als manager bij Yogadreams in Zaandam. En daar begon ook het eerste echte lesgeven in een yogastudio. Ik voelde me als een vis in het water.

Yoga is my life

Toen ik voelde dat ik ook in de buurt yogales wilde gaan geven, kwam er een nieuwe uitdaging op mijn pad. Ik kon een ruimte huren op fietsafstand! Ik zie me nog zo daar om het gebouw heen lopen en voelde dat ik geroepen werd. Eigenlijk schrok ik ervan, maar besloot te vertrouwen op dat gevoel. Ik had 3 weken de tijd om Yogaworkz uit de grond te stampen. Van het bedenken van lesdagen en -tijden, de inkoop, website en marketing. Het lukte en ik ging tegelijk met andere wellness ondernemers die in het Live Life & Dance Center gevestigd zaten, van start. Met mijn eerste les had ik 1 iemand op de yogamat. Ik moest echt vanaf nul beginnen. Maar al snel groeide de groepen en breidde ik de lessen verder uit. Ik ging zelfs nog een training voor Ouderenyoga volgen en voegde een speciale les voor 65+ aan mijn rooster toe.

Inmiddels zat ik zo in de yoga en het lesgeven, dat ik alle andere werkzaamheden had losgelaten. Soms miste de communicatie opdrachten wel. De creatieve kant van het organiseren, schrijven, ondernemers helpen met het samenstellen van hun verhaal en hoe ze zichzelf zichtbaar maken. Maar ik was (en ben nog steeds!) zo blij met het lesgeven, de vervulling die ik daarbij voel! Maar ook fysiek, dat mijn lichaam daar zo goed bij gedijt. Ik ging steeds meer lesgeven, ook bij GLOW in Haarlem en rolde van het een in het ander. Ik volgde gewoon wat er op mijn pad kwam.

Nieuwe stap

En nu weer. Privé is er de laatste tijd zoveel veranderd en vaak vroegen mensen me of het niet een goed idee zou zijn om de communicatie weer op te pakken. Zelf had ik er ook over nagedacht en voelde dan weer de kriebels, maar door alle drukte had ik het ook meteen weer losgelaten. Toen laatst iemand uit mijn yoga netwerk me vroeg of ik iets voor haar kan betekenen, voelde ik het meteen in mijn hart. En gisteren vroeg een goede vriendin me of ik haar kan helpen met haar communicatie en website. Blijkbaar is nu de tijd daar om het te gaan combineren. Zowel mijn PARMsupport werkzaamheden, waarbij ik ondernemers en MKB support in hun communicatie, als mijn Yoga lesgeven. Mijn levensmotto is Follow your heart, make things happen!. En zo is het ook. Om je te laten leiden door mensen en dingen die op je pad komen, dien je nog steeds zelf de stap te nemen om je hart te volgen. Het voelt toch weer een beetje als een nieuwe stap. New Beginnings.

Marjon

Laat een reactie achter:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PARMsupport
PARMsupport
Wil je ook meer zichtbaarheid? Meld je dan aan
om de GRATIS CHECKLIST te ontvangen