PARMsupport

INSPIRATIE

In mijn visie van in verbinding met elkaar leven en werken, vind ik inspiratie heel belangrijk. Ik haal inspiratie uit de mensen om me heen, dingen die ik lees, organisaties die ik tegenkom, ondernemers en hun verhalen. En graag deel ik dit ook met jou! Inspiratie

Dit doe ik onder andere aan de hand van links op mijn website, mijn interviews met diverse ondernemers, blogs die ik schrijf en de info op deze ‘inspiratie pagina’. Onderwerpen die mij inspireren zijn onder andere Mens & maatschappij, duurzaamheid, gezondheid, (business) spiritualiteit, vrouwelijke (of innerlijke) kracht.

Business Spiritualiteit

Regelmatig volg ik de werkcolleges Business Spiritualiteit van Paul de Blot aan de Universiteit Neyenrode. Deze bieden inspiratie voor het ondernemerschap en bedrijfsleven op een uitdagende en hele ‘down to earth’ manier.

In het kort komt het erop neer dat een onderneming uit drie lagen bestaat:
Vakmanschap (de deskundigheid van de medewerkers) – Samenwerking (de verbinding tussen de medewerkers) – Droom van de ondernemer (ziel van de organisatie) én dat deze door de gehele organisatie gedragen wordt. Voor OHM magazine, heb ik hier een kort artikel over geschreven.

Een succesvolle onderneming beschikt zowel over corporatieve deskundigheid als over corporatieve spiritualiteit

Paul De Blot.

Mijn artikel Business Spiritualiteit voor het Vrouw & Passie magazine.
 

PARMsupport
PARMsupport
Wil je ook meer zichtbaarheid? Meld je dan aan
om de GRATIS CHECKLIST te ontvangen