PARMsupport

Ecologische voetafdruk

Ik probeer zo groen mogelijk te werken en te leven en het liefst stimuleer ik anderen dit ook te doen!  Deze website is groen gehost door Yourhosting en geregistreerd.

Uiteraard doe ik al jaren aan recycle management: oud papier, glaswerk, kleding, metaal, plastic, the works! Inmiddels maken we alweer 10 jaar gebruik van Windenergie en in ons zomerverblijf gebruiken wij zonnepanelen. Ik ben zeker niet heilig, want wij hebben ook een auto en meer afval dan ons lief is!

Wel probeer ik er nog bewuster op te letten en zoveel mogelijk biologische produkten te kopen. En bio gaat meestal samen met Fair Trade, en dat voelt zóveel beter! We zijn zo gewend dat we van alles kunnen kopen, dat we sommige produkten als chocolade en eieren niet meer als luxe beschouwen.

Als we bij alles wat we ondernemen en kopen stil staan bij wat onze actie of aanschaf voor gevolg heeft, dan let je er automatisch meer op. En doe je het niet bij alles, probeer zoveel mogelijk een duurzame bewuste keuze te maken! Bewust werken (en leven) in verbinding met alles om ons heen is ook een vorm van Business Spiritualiteit…

En ik ruim zwerfvuil op. Mijn blog over #Zwerfies!

Met PARMsupport probeer ik zoveel mogelijk te werken met mensen en bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen.

PARMsupport Duurzame cosmetica  |  Mode  |  Eco links

PARMsupports natuur  Lid van  en Wereld Natuur Fonds

PARMsupport
PARMsupport
Wil je ook meer zichtbaarheid? Meld je dan aan
om de GRATIS CHECKLIST te ontvangen