PARMsupport

Blog – een nieuw gezicht

Geplaatst op: 11 april, 2013
Aantal keer bekeken:

Mijn website krijgt een nieuw gezicht.

Waarom? Omdat hij niet meer 100% uitstraalt wie ik ben en wat ik doe. Tijd voor vernieuwing!

In mijn nopjes

Het ontwerpen van mijn huidige site, in 2011, ging sowieso eigenlijk veel te snel. Had ik zelf ooit de eerste website voor PARMsupport in Joomla gebouwd, ik had verder nog geen ervaring met WordPress en wat er allemaal bij komt kijken als je een website opnieuw gaat vormgeven. Wel was ik helemaal in mijn nopjes (leuke woordspeling) met mijn nieuwe huisstijl door de ontwerpers, maar voor de website was slechts 1 week tijd. Ik zag het maar als een uitdaging. Achteraf bleek dat er over bepaalde zaken niet goed, dan wel helemaal niet, was nagedacht. Enfin, om een lang verhaal kort te maken… De site ziet er mooi uit, maar oogt verder niet dynamisch. Ik heb toen een hele mooie video laten maken door Tjapko de Heus van Image2Media waardoor mijn site al iets meer body kreeg, maar verder is alle inhoud ‘verstopt’ in het menu. En daar komt nu verandering in. Op dit moment is er een nieuwe lay-out in de maak. Top!

En van verandering komt verandering…

Nieuwe stijl

Ik ging ook kijken naar mijn eigen stijl. Privé. Al enige tijd was ik mijn lange haar een beetje zat. Vooral tijdens onze lange vakantie door Nieuw-Zeeland stoorde het me. Toen ik terug kwam, kreeg ik meteen een nieuwe opdracht. Het optimaliseren van de zichtbaarheid en profilering van een Image Consultant. Super! Via InnerStyles heb ik voor mezelf stijl-, kleur- en kledingadvies gekregen. Echt een super leuke en leerzame ervaring! Ik ben nu een stuk wijzer ten aanzien van welke stijl wel of niet (zakelijk en privé) past en met welke kleuren ik mezelf bekrachtig of ik juist vermoeid oog. Door het toepasen van de juiste stijl en kleur komen je kwaliteiten beter over. Dat wordt dus shoppen. Al zal dat zal nog even moeten wachten… Ook gaf zij aan dat mijn gezicht beter uit zou komen met een ander kapsel.

Knipkamer

Inmiddels had ik al een afspraak gemaakt bij mijn lieve vriendin Helen van Helen’s Knipkamer. De Image Consultant bevestigde nog eens voor mij dat een korter kapsel een goed idee was. Zelf merkte ik dat ik gegroeid en wat veranderd ben. Mijn uitstraling paste niet meer van ‘binnenuit’. Grappig eigenlijk hoe dit doorwerkt. En nu heb ik een nieuwe coupe, een nieuw gezicht. Ook al houd ik heel erg van lang haar, ik ben reuze blij met het resultaat.

Branding with Images

De volgende stap is dat ik nieuwe foto’s ga laten maken. Die ik onder andere kan gebruiken voor de website. Via Eef Photography, building brands with images. Ik hoopte eigenlijk al op wat lekkerder weer, want wie mij een beetje kent weet dat ik foto’s in de natuur wil. En dan is het compleet; alles een nieuw gezicht. Ik krijg helemaal energie van die vernieuwing.

Houd jij van vernieuwing? Wil je een keer sparren over jouw profilering?

Mail me gerust! Marjon marjon@parmsupport.com

En natuurlijk nog een snapshot van mijn nieuwe coupe… 

 © PARMsupport – Marjon Parmentier

Laat een reactie achter:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PARMsupport
PARMsupport
Wil je ook meer zichtbaarheid? Meld je dan aan
om de GRATIS CHECKLIST te ontvangen